7 Şubat 2012 Salı

!f İstanbul....



11. yılında yine yeniliklerle dolu olan ve yine birbirinden heyecan verici filmlerle bizleri buluşturacak olan !f Bağımsız Filmler Festivali, bu yıl 16-26 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da ve 1-4 Mart tarihleri arasında Ankara‘da düzenlenecek. Festivali bu yıl ilk kez uğrayacağı İzmir‘de ise 2-4 Mart tarihleri arasında kalacak. İstanbul’da AFM Fitaş Beyoğlu, Maçka G-mall, AFM İstinye Park ve AFM Caddebostan Budak; Ankara’da CEPA, İzmir’de ise Balçova KİPA’da gerçekleşecek gösterimlerin biletleri 3 Şubat tarihinde satışa çıkacak.Festival yönetmeni Serra Ciliv ve yardımcı yönetmeni Pelin Turgut’un sunduğu programda Oscar’ın güçlü adaylarından ‘The Descendants/ Senden Bana Kalan’, kansere getirdiği mizahi yaklaşımla merak konusu ‘50/50/ Şansa Bak’, Todd Solondz imzalı Dark Horse/ Karanlık at gibi bol yıldızlı hit filmlerin yanı sıra, deneysel ve keşfedilmeyi bekleyen birçok yapım var.

Biletler ve fiyatları: Festivalin biletleri 3 Şubat’ta Mybilet’ten indirimli ön satışa çıkıyor. 13 Ocak’tan itibaren satışa çıkacak sınırlı sayıdaki G!ft Card ile hafta içi gündüz seanslarına 10 bilet + gece yarısı seansına 1 bilet 40 TL. Bilet fiyatları: 21.30 - 22.00 seansları: 16 TL; 19.00+ ve hafta sonu: Tam: 14 TL - Öğrenci: 11 TL; Hafta içi gündüz, Türk Filmleri : 7 TL
SALT’ta ücretsiz gösterimler: Sinefilleri sinema salonlarından çıkartıp buluşturan !f İstanbul’un 2012’deki etkinlik merkezi SALT. Festival süresince ücretsiz film gösterimleri ve konuşmalar burada gerçekleşecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...